top of page

Over Ellage 

Ellage Electronics werd in 1989 opgericht en heeft zich sinds die tijd steeds meer geprofileerd als allround assemblagebedrijf. Wij zijn een kleine en flexibele organisatie met korte lijnen, waardoor we snel kunnen komen tot een oplossing. Ons team staat al meer dan 30 jaar dagelijks voor u klaar.

Erwin van Leussen

Bram Seinen

Gea Hekman

Eco-Friendly Design

Algemeen Directeur

Per 1 januari 2020 algemeen directeur van Ellage Electronics B.V. Erwin is een echte teamplayer, gedreven door kwaliteit en wil graag samenwerken met klanten om hun product succesvol te maken. Erwin weet veel over Lean Six Sigma en hoe je samen met je medewerkers procesverbeteringen doorvoert met als resultaat zeer tevreden klanten. Erwin is een echte voetbalfanaat en in zijn vrije tijd voorzitter bij S.V. Nieuwleusen, verder zit hij regelmatig op de racefiets.

24/7 Support

Hoofd R & D

De Willie Wortel van het bedrijf. Naast designer en uitvinder ook degene die moeilijke productie en technische problemen helpt op te lossen. Bram is de technische vraagbaak voor iedereen. Fanatiek volleybal speler en hobby bierbrouwer.

Kwaliteitsmanager

Géa is zeer ervaren en kent het bedrijf van A tot Z. Zij is degene die controleert of de producten die naar de klant gaan voldoen aan de kwaliteitseisen. Haar motto is in 1 x goed! In haar vrije tijd brengt Géa graag tijd door met haar hond.

Patrick Siebering

Inkoper

Onze specialist op inkoopgebied, kent vele specificaties van onze tienduizenden artikelen. Weet alles op het gebied van reparatie en service. Patrick is een echte Formule 1 liefhebber.

Ria Stoker

Ria Werink

Projectleider Trough Hole Technology

Ria is expert in trough hole componenten en stuurt alle thuiswerk(st)ers aan, ze is zeer klantgedreven. In haar vrije tijd is Ria regelmatig in haar tuin te vinden. Als het weer wat minder is luistert ze graag naar Queen en Status Quo of leest ze een heerlijk boek.

Projectleider SMD

Geeft leiding aan de enthousiaste club SMD-operators. Ria heeft ruime ervaring met het programmeren van de SMD-machines en het werken met SMD. Ria is een echte natuurliefhebber en tekent en schildert graag.

Multilingual Functionality

Advanced Tech

bottom of page