top of page

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Waar andere partijen zich pas recent bewust zijn geworden van hergebruik van grondstoffen, is dit voor de medewerkers van Ellage Electronics vanzelfsprekend.

 

Van het gescheiden inzamelen van metalen, papier, kunststof etc. tot en met het hergebruiken van dozen en verpakkingen.

 

Custom Made Transport Boxen

Zonnepanelen

Ontdek onze op maat gemaakte transportboxen, ontworpen met oog voor zowel uw producten als het milieu. Speciaal ontwikkeld voor het veilig vervoeren van printplaten, bieden deze herbruikbare boxen optimale bescherming en minimaliseren ze verspilling. Kies voor duurzaamheid en functionaliteit met onze op maat gemaakte oplossingen, waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat.

 

 

Met trots melden wij dat we met behulp van zonnepanelen op ons dak zelf deels onze eigen energie opwekken. Dit heeft niet alleen geleid tot aanzienlijke kostenbesparingen, maar heeft ook een aanzienlijke vermindering van onze CO2-footprint tot gevolg gehad. Door duurzame energiebronnen te omarmen, zetten wij ons in voor een milieuvriendelijke toekomst. Sluit je aan bij ons in deze positieve stap naar duurzaamheid, waarin we met hernieuwbare energie onze ecologische impact minimaliseren.

 

 

Recycling

Als onderdeel van ons milieuvriendelijke initiatief voor recycling voorzien we regelmatig toeleveranciers en klanten van hergebruikt verpakkingsmateriaal. Dit omvat SMD-reels, IC-buisjes, sticks en SMD "pallets" voor QFP, die na gebruik zorgvuldig worden gereinigd en opnieuw worden ingezet. Door deze circulaire benadering verminderen we afval, dragen we bij aan een schonere omgeving en streven we naar een duurzamere toekomst.
 

 

40% Besparing Op Tin Gebruik

Door middel van een efficiënt terugwinningsproces halen we ongeveer 40% besparing op het tinverbruik uit het afval van onze golfsoldeermachine. Deze innovatieve methode niet alleen vermindert de impact op het milieu, maar zorgt ook voor kosteneffectief en verantwoord gebruik van hulpbronnen. Kies voor duurzame oplossingen en draag bij aan een groenere toekomst met onze milieuvriendelijke benadering van soldeerprocessen.

 

 

LED-verlichting

Door over te schakelen op LED-verlichting dragen we bij aan een duurzamere toekomst voor ons bedrijf en de planeet. We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om actief bij te dragen aan positieve verandering, en deze stap is slechts een voorbeeld van ons voortdurende streven naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

bottom of page