top of page

Het verhaal van Ellage Electronics

Bij Ellage Electronics geloven we in het combineren van innovatie en betrouwbaarheid om de technologie van morgen te leveren. Op deze pagina kunt u het verhaal en de rijke historie van Ellage Electronics ontdekken. Van onze bescheiden beginjaren tot onze huidige positie als een toonaangevend bedrijf in de elektronicasector, we nodigen u uit om meer te lezen over onze reis, onze mijlpalen, en onze visie voor de toekomst. Duik in de wereld van Ellage Electronics en leer hoe wij technologie tot leven brengen.

1930

luchtfoto OKO-Colorized_edited.jpg

Luchtfoto van de fabriek Crackfree, met het omcirkelde deel waarin Ellage Electronics is gevestigd

Ellage Electronics werd in 1989 opgericht door Roel Maarsingh, vanuit een garagebox in Gramsbergen. Wat begon als een hobby van Roel, groeide later uit tot een succesvol bedrijf.

Op 1 januari 2020 is Ellage Electronics overgenomen door Erwin van Leussen. Ellage Electronics heeft geïnvesteerd in betere machines en het team heeft met enthousiasme en toewijding gewerkt aan kwaliteitsverbeteringen. Als beloning heeft heeft Ellage Electronics in 2024 het ISO-certificaat van TÜV Nord en het ESD-veilig werken certificaat behaald. Momenteel telt het team van Ellage Electronics 12 medewerkers en is het bedrijf zeer flexibel en staat het altijd klaar om aan de behoeften van haar klanten te voldoen en te innoveren in een snel veranderende wereld.

1935

1989

Ellage Electronics heeft een rijke geschiedenis die begint op een onverwachte plek. Ons bedrijf is nu gevestigd in het voormalige gebouw van Crack Free, een productiefaciliteit in De Krim waar ooit een opmerkelijk product werd vervaardigd.

Crack Free was een textielvitamine, geproduceerd door het bedrijf Onder ons. Het unieke product werd gemaakt van aardappelzetmeel, dat werd verwerkt tot edelstijfsel. Dagelijks produceerde men maar liefst 10.000 kg Crack Free, wat het een essentieel product maakte in de textielindustrie. Vandaag de dag herbergt dit historische gebouw de innovatieve technologieën en producten van Ellage Electronics.

2007

2020

Logo Ellage Electronics Wit met achtergrond.png

In 2007 maakte Ellage Electronics de sprong naar het pand waar het momenteel gevestigd is. Na intensieve renovaties en investeringen in geavanceerde machines, bloeide deze locatie uit tot de katalysator van het succes van het bedrijf. Met deze stap legde Ellage Electronics een stevig fundament voor groei en innovatie, waardoor het zijn positie in de markt kon versterken en nieuwe mogelijkheden kon verkennen.

Het pand van Ellage in 2007

Heden 

bottom of page