Over ons

Ellage Electronics werd in 1989 opgericht en heeft zich sinds die tijd steeds meer geprofileerd als allround assemblagebedrijf. Met ongeveer 10 medewerkers, staan we u graag met "raad en daad" bij.

Team

Roel Maarsingh
Directeur/eigenaar

Sedert 1981 werkzaam in de elektronica. Weet inmiddels aardig waar Abraham de mosterd haalt. Ziet zichzelf niet als directeur, maar meer als "duvelstoejager". Roel weet veel over metaal en kunststof. Is dol op oldtimer auto’s en vrachtauto’s.

Bram Seinen
Ontwikkeling

De Willie Wortel van het bedrijf. Naast designer en uitvinder ook degene die moeilijke productie, technische problemen helpt op te lossen. Bram is de technische vraagbaak voor iedereen. Fanatiek volleybal speler en hobby bierbrouwer.

Gea Hekman
Mrs through hole

Gea houdt zich sinds midden jaren '90 met through hole componenten bezig. Stuurt alle thuiswerksters aan en weet veel van golfsoldeermachines. In haar vrije tijd brengt Gea graag tijd door met haar honden.

Ria Werink
Mevrouw SMD

Geeft leiding aan de club SMD operators. Ria doet al bijna 15 jaar alle machine programmeerwerk en weet alles van Samsung pick & placers. Ook is Ria een enthousiast Fiat 500 rijdster.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail dan met een van bovenstaande personen.